I Nonnes liv


I Nonnes liv

Välkommen hit!
Här är lite vad som händer just nu

onsdag 24 augusti 2011

Ommålning, städning, kylvaror, föräldraledighet och en tvestjärt i strumpan

Var väl inte det allra bästa som hände mig imorse. Snarare mardrömsscen.
När jag äntligen fått på mig stödstrumporna, med hjälp av mannen i huset, så tyckte jag att det killade lite på ena foten. När det fortsatte så insåg jag att jag inte inbillade mig, och strumpan åkte av fortare än den kom på och ut for en tvestjärt!
Behöver jag säga mer?
Annars är det dags att börja röja lite här hemma. Dammet har lagt sig efter badrummet rivits. Nu är det mest kladdjobb kvar. Men damma av kommer man nog få göra en 3-4 gånger innan allt försvunnit. Byggdamm är nästan magiskt, det är verkligen överallt.
Finns det ett ordspråk som heter "en utgift kommer aldrig ensam" ? Annars så gör de det nu. När vi har rivit badrummet så håller kylen på att pajja. Side by side så vi måste byta allt isf.
På planen (som inte får glömmas bort) för idag står, fylla i föräldraledighetsansökan och börja packa väskan till förlossningen.
Det är bara 3 veckor kvar nu. Overkligt.
Men det blir bara jobbigare och jobbigare. Stönar å flämtar efter luft så fort man försöker göra något.
Eftersom jag ser mig själv hela tiden så har väl inte fattat hur stor jag är. Förutom siffrorna som vågen berättar för mig. Men när jag fick se kort på mig själv så förstår jag varför jag känner sig som en säl när jag ska vända på mig i sängen.


Var in till stan igår och köpte spjälsäng som jag börjat måla.
Men nu är färgen slut, så det blir ännu en tur in till stan.
Jag vet att det är lite tidigt att köpa barnstol. Men jag fyndade den här för en 50 lapp. Och har redan fått en vision om hur den ska se ut. Då är det helt omöjligt att låta bli att fixa. Så den är nog snart klar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar